Važnost kretanja

Ovako će Zabočani obilježiti Svjetski dan sporta i Svjetski dan nepušenja

Objavljeno: 27.05.2016. Jelena Jazbec

Povodom Svjetskog dana sporta i Svjetskog dana nepušenja, Rekreativni biciklistički klub “Ku-ku-ri-ku” organizira biciklijadu pod nazivom “5. Zabočka Kukurijada”, sutra s početkom u 10 sati. Radi se o rekreativnoj vožnji biciklom, rutom dugačkom dvadesetak kilometara, prilagođenoj biciklistima svih uzrasta. Prijave počinju u 9 sati na Trgu Ksavera Šandora Đalskog u Zaboku, a za sve sudionike organizirana je okrjepa.

Start u Zaboku

Vozit će se od Zaboka, prema Bračku, te dalje kroz Hruševec, Andraševec, Oroslavje, Krušljevo Selo, Mokrice, Pavlovec Zabočki te ponovno do Zaboka.
Osim kluba “Ku-ku-ri-ku”, u organizaciji sudjeluju Koordinacijski odbor projekta Zdravi grad – Zabok, Društvo Naša djeca Zabok, Zavod za javno zdravstvo Krapinsko – zagorske županije, Turistička zajednica Grada Zaboka i Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok.

Zdravi grad

– Cilj ove tradicionalne biciklijade koja se organizira u okviru projekta Zdravi grad – Zabok je potaknuti svijest o važnosti kretanja i zdravog načina života – poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba