Međunarodno natjecanje “KICkoff”

Evo kako dobru ideju pretvoriti u unosan posao

Objavljeno: 27.05.2016. Jelena Jazbec

Imate li dobru poslovnu ideju iz područja održive energetike, do 10. lipnja možete se prijaviti na međunarodno natjecanje “KICkoff”, koje provodi KIC InnoEnergy, europsko poduzeće posvećeno promicanju inovacija, poduzetništva i obrazovanja na području održive energetike, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Razvojnom agencijom Zagreb – TPZ d.o.o.

Vrijedne novčane nagrade

Vrhunski stručnjaci odabrat će najbolje timove koji će imati priliku osvojiti jednu od tri vrijedne nagrade: 10 tisuća eura za prvo mjesto, 5 tisuća eura za drugo mjesto i 3 tisuće eura za treće mjesto. Osim novčanih nagrada, sudionici će dobiti priliku za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, besplatno, profesionalno mentorstvo, sudjelovanje u akceleratorskim radionicama na Boot Campu te sudjelovanje na KIC InnoEnergy Highway® s mogućnošću ostvarenja ulaganja u iznosu do 150 tisuća eura.

Finale u Varšavi

Prijave za lokalno natjecanje otvorene su do 10. lipnja, a dva najbolja tima odlaze na finale u Varšavu 20. rujna, gdje će se natjecati s timovima iz Litve, Latvije, Estonije, Bugarske, Rumunjske, Mađarske, Poljske, Češke, Slovačke, Grčke i Slovenije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba