Poziv građanima

Do 25. travnja možete glasati za volontere godine

Objavljeno: 12.04.2016. mladenmandic

 

Nakon raspisanog natječaja Krapinsko-zagorska županija objavila je na svojim mrežnim stranicama poziv građanima da odaberu volontere godine.
Županija i Volonterski centar VolontirAJMO objavili su 29. veljače po prvi puta javni poziv za prijavu kandidata za dodjelu Županijskog priznanja volontera odnosno volonterke za 2015. godinu. Priznanje se dodjeljuje u dvije kategorije, mladi od 15 do 30 godina i odrasli 31 plus. Na javni poziv pristigle su ukupno četiri prijave – tri u kategoriji mladih i jedna u kategoriji 31 plus.

Povjerenstvo za dodjelu priznanja zaključilo je da sve prijave udovoljavaju uvjetima i upućene su u drugi, uži krug izbora, u kojem građani elektronskim putem biraju kandidatkinju po svom izboru. Naime, glasanje se primjenjuje samo za kategoriju mladi od 15 do 30 godina, jer je u kategoriji 31 plus samo jedan kandidat – Zdenko Babić.

Građani tako mogu glasati za predložene volonterke Ivanu Srebačić, Sandru Benčić i Saru Pondeljak. Glasanje traje do 25. travnja, putem obrasca koji je objavljen na web stranici Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba