VG majorette fest

Zagorske mažoretkinje vratile se s pregršt odličja

Objavljeno: 12.04.2016. mladenmandic

Mažoretkinje iz Mača, Zlatara, Zlatar Bistrice, Bedekovčine i Svetog Križa Začretja, uz 19. rođendan Velikogoričkih mažoretkinja, sudjelovale su na drugom “VG majorette festu”, na kojem je sudjelovalo oko 400 mažoretkinja iz pet zemalja.

Među 21-om skupinom, vrlo zapažen nastup imale su Mačanske mažoretkinje – Alina. Natjecale su se u kategorijama kadeti i seniori te osvojile prvo mjesto classic formacija seniori, druga mjesta u kategorijama mini štap, mini flag, trio štap, solo dva štapa te treće mjesto solo štap seniori.

Sudjelovale su i Zlatarske mažoretkinje kojima je ovo bilo drugo natjecanje te su osvojile brončanu medalju. Slijedeće natjecanje imaju u Križevcima sredinom svibnja. Na “VG festu” prvi su puta sudjelovale i Zlatarbistričke mažoretkinje i osvojile drugo mjesto kadeti mini mix te četvrto mjesto kadeti solo pom-pon. Uspješan nastup imale su i Bedekovčanske mažoretkinje – otplesale su pet koreografija i svojile tri zlata i sebro. Iz Zagorja su nastupile još i mažoretkinje iz Svetog Križa Začretja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba