Evo kako uštedjeti pri uređenju vječno modernih i trajnih interijera

U salonu Vodotehnika iskoristite veliku rasprodaju gotovo cjelokupnog asortimana s popustima koji sežu do čak 70 posto, bez obzira na način plaćanja

Objavljeno: 16.04.2021. zagorjeinternational

Tijekom proljeća mnogi se odlučuju na preuređenje interijera, a bilo da je riječ o renovaciji kuhinje ili kupaonice, sada je pravi trenutak za velike uštede, posebice ako svoj dom ili poslovni prostor želite oplemeniti kvalitetnim i trajnim rješenjima. Kako biste bili sigurni da ste odoljeli prolaznim modnim trendovima te odabrali uređenje koje će biti vječno u modi, svakako obratite pažnju na zadivljujuće palete crne i bijele, nijanse koje nude eleganciju za sva vremena.
– Brojni stručnjaci slažu se u tome da je najjednostavnije rješenje često i najbolje, a upravo bijelim interijerima s dodatkom crne, najlakše se akcentira minimalistički dizajn. S druge strane, elegancija dominantne crne s kontrastnim bijelim detaljima prostor čini istovremeno dramatičnim i senzualnim – objasnili su u salonu Vodotehnika.
Stoga, ako ste ovih dana u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom ili u svome domu želite stvoriti wellness ugođaj, na više od 700 kvadrata u Vodotehnici sada na velikoj rasprodaji gotovo cjelokupnog asortimana s lagera možete odabrati artikle snižene od 25 posto pa sve do 70 posto, bez obzira na način plaćanja. Na popustu su renomirani brendovi: Sant’Agostino, Flaviker, Supergres, Piemme, Dom Ceramiche, Teuco, Brem, Flaminia, Idea Stella, Inda, Pino, F.lli Frattini, Isa, Olympia, Pozzi Ginori, Samo i dr.
Gres pločice renomiranih talijanskih proizvođača poznate po iznimnoj otpornosti u vanjskim i unutarnjim prostorima u ovom trenutku su dostupne po cijeni od 58,96 kuna za metar kvadratni, kao i sve popularniji gres patchwork uzorak po cijeni od 330,20 kuna. Mješalica i kada dimenzija 140 sa 140 centimetara cijenjenog brenda Teuco snižena je za 70 posto, točnije sa 59.423,67 kn na svega 17.827,10 kuna. Tuš kada i kabina s ‘clean’ staklom istog proizvođača, u dimenzijama 90 s 90 centimetara početne cijene 21.620,64 kuna, snižena za 70 posto sada stoji samo 6486,19 kuna. U Vodotehnici se ističe i veliki izbor kupaonskog namještaja. Tako je ormarić talijanskog brenda Idea Stella serije ‘Malibu’ ukupne širine 90 centimetra s umivaonikom i ogledalom LED rasvjete s 4506,18 kn snižen za 25 posto na 3379,64 kuna. Sanitarije iz serije Link renomiranog talijanskog brenda Flaminia također su na akciji. Wc školjka s daskom u popularnoj crnoj boji uz 40 posto popusta sada umjesto 7148,78 stoji 4289,27 kuna.
Dodajte stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere i svratite u salon Vodotehnika te izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete – sada po iznimno pristupačnim cijenama.
Više informacija potražite na adresi Kovinska 3, Zagreb i na internetskoj stranici http://www.salon-vodotehnika.hr/.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter