Predsjednici županijskih organizacija HNS-a s područja Sjeverozapadno - hrvatskog regionalnog saveza održali radni sastanak u Varaždinu

“HNS sjevera iza sebe ima rezultate, a ispred sebe jasne ciljeve i upravo to čini kontinuitet stranke, koja unatoč previranjima, bilježi kontinuirani rast članstva“

Objavljeno: 23.01.2021. zagorjeinternational

Predsjednici županijskih organizacija HNS-a s područja Sjeverozapadno – hrvatskog regionalnog saveza održali su radni sastanak u Varaždinu, kako bi razmotrili planove daljnjeg jačanja stranke, ali i rezultate koje ovaj Savez ostvaruje. Tom prilikom jasno je definiran daljnji smjer HNS-a na sjeveru Hrvatske, kao lidera političkog centra s jasnom vizijom budućnosti stranke, ali i regije koju ovaj Savez okuplja.

Sastanku su prisustvovali Neven Alić, predsjednik Sjeverozapadno – hrvatskog regionalnog saveza HNS-a i predsjednik ŽO HNS-a Bjelovarsko – Bilogorske županije, Marijan Škvarić, v.d. predsjednik ŽO Varaždinske županije, Robert Šplajt, predsjednik ŽO Krapinsko – zagorske županije, Nenad Hranilović, predsjednik ŽO Međimurske županije, Goran Pakasin, predsjednik ŽO Koprivničko – križevačke županije te Mirko Korotaj, zamjenik predsjednika HNS-a.

– HNS  sjevera iza sebe ima rezultate, a ispred sebe jasne ciljeve i upravo to čini kontinuitet stranke, koja unatoč previranjima, bilježi kontinuirani rast članstva. HNS sjevera ima snagu i potencijal jer ga čine ljudi koji su javni interes stavili ispred osobnih, koji imaju rezultat i viziju razvoja i napretka ove regije i svakog njenog dijela – istaknuto je na sastanku.

Kažu i da će županijske organizacije  Sjeverozapadno – hrvatskog regionalnog saveza HNS-a još intenzivnije raditi prema zacrtanom planu i programu, uz podršku vodstva stranke. – Snažna smo i stabilna politička organizacija i važan koalicijski partner prije svega našim građanima. Svi naši sugrađani, bez obzira u kojem gradu ili općini živjeli, zaslužuju jednake šanse i uvjete života i svaki projekt koji unapređuje život u njihovoj sredini je važan projekt. Upravo to prepoznaje HNS, stoga kao prioritet svojih politika stavlja jednakomjeran razvoj. Naših dvadesetak gradonačelnika i načelnika, uz županijske, gradske i općinske vijećnike te brojne članice i članove HNS-a, garancija su da HNS može uspješno provoditi politiku sa sadržajem na dobrobit svih građana ove regije. Dokazano je to u svim onim sredinama gdje HNS participira u vlasti i u kojima se živi bolje. Politika rada i rezultata ono je što ćemo i dalje praktično živjeti i zagovarati – zaključeno je na radnom sastanku HNS-ovih lidera sjevera.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba