USKORO: Kreću radovi na izgradnji 37.000 eura vrijednog streetball igrališta u Mokricama. Nakon toga slijedi i uređenje dječjeg igrališta

“Bez obzira na sve klipove koje nam postavljaju pred noge i dalje radimo na dobrobit naših građana”

Objavljeno: 26.04.2024. Nikola Turin

Danas je u Donjim Mokricama, na budućoj lokaciji dječjeg igrališta, potpisan ugovor između Grada Oroslavje i tvrtke Davor inženjering d.o.o. U prvoj fazi tamo dolazi streetball. Dio je to natječaja Hrvatske lutrije gdje je upravo Oroslavje izvučeno kao dobitnik sredstava za streetball igralište. 

– Ovim putem zahvaljujem se Hrvatskoj lutriji na čijem smo natječaju prošli i radi toga upravo sad kreće prva faza dječjeg igrališta, a druga faza se trenutno projektira. Iza nas će se izgraditi, uz streetball, i odbojkaško igralište te urediti dječje igralište, sve skupa ograditi, postaviti mreže i rasvjeta. Ovo je još jedno moderno igralište u nizu – poručio je gradonačelnik Viktor Šimunić te dodao: 

– Bez obzira na sve spletke i klipove koje nam postavljaju pred noge, Gradska uprava i dalje radi na dobrobit naših građana. Rok za izgradnju je tri mjeseca i nadam se da će do tada biti gotova izrada projektne dokumentacije druge faze, pa bi ona počela s radovima početkom naredne godine – kazao je Šimunić. 

Nakon potpisivanja ugovora novinarima se obratio Zlatko Stanković kao odgovorna osoba iz tvrtke Davor inženjering d.o.o. 

– Mi smo tvrtka s preko 30 godina iskustva u izgradnji ovakvih projekata te kao najbolji na natječaju bit ćemo i najbolji u izvođenju. Očekujemo završetak radova i prije isteka roka od tri mjeseca – rekao je Stanković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba