HVALA, RAKETA!: Ivan Rakitić oprostio se od hrvatske reprezentacije

“Ovo mi je najteža odluka u karijeri, ali morao sam prelomiti. Vatreni će u meni imati najvećeg navijača”

Objavljeno: 21.09.2020. AB

Nakon 106 nastupa i 15 golova za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, Ivan Rakitić odlučio se za reprezentativnu mirovinu. Aktualni dokapetan reprezentacije bio je jedan od ključnih igrača u hrvatskom pohodu do svjetskog srebra 2018. godine kada je realizirao odlučujuće jedanaesterce u pobjedama protiv Danske i Rusije.

Njegovu odluku objavio je HNS:

– Oproštaj od hrvatske reprezentacije mi je najteža odluka u karijeri, ali osjetio sam da je ovo trenutak kada moram prelomiti i donijeti tu odluku. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za svoju domovinu, a nezaboravni trenuci sa Svjetskog prvenstva ostat će mi među omiljenim uspomenama u životu. Uvjeren sam da i dalje imamo sjajnu momčad koju čeka svijetla budućnost. Svojim prijateljima i suigračima u reprezentaciji želim svu sportsku sreću svijeta u narednim izazovima, a u meni će imati najvećeg navijača – izjavio je Ivan Rakitić povodom svog oproštaja.

Nakon 106 utakmica i 15 golova za Hrvatsku, danas se od reprezentacije oprostio Ivan Rakitić 🚀😢Raketa, hvala ti na SVEMU👏🏼❤️🇭🇷🥈I ako će trebati pucati peti jedanaesterac za pobjedu, zovemo te ☎️🙏🏼

Objavljuje Hrvatski nogometni savezPonedjeljak, 21. rujna 2020.

Rakitić je o svojoj odluci razgovarao s izbornikom Zlatkom Dalićem, predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom te kapetanom Lukom Modrićem, a narednih dana obratit će se javnosti širim priopćenjem, piše gol.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter