U ZLATARU ODRŽAN DEVETI TURNIR HRVATSKOG TENISKOG SAVEZA – REGIJA SREDIŠNJA HRVATSKA

Najbolji Samoborac Antun Trčak i Lana Gršić iz Zlatara, koja je pobjedom postala prvoplasirana tenisačica Središnje Hrvatske

Objavljeno: 03.09.2018. zagorjeinternational

Nastavljena je sezona teniskih natjecanja Hrvatskog teniskog saveza – regija Središnja Hrvatska za djevojčice i dječake do deset godina. Domaćin posljednjeg devetog turnira u kalendaru bio je ŠTK Zlatar. Bilo je tu ponajboljih mladih tenisača i tenisačica te dobi iz Velike Gorice, Samobora, Karlovca, Vrbovca i Zlatara. Članica ŠTK-a Zlatar Lana Gršić nakon obje pobjede u svojoj grupi plasirala se u finale, gdje ju je čekala pobjednica druge grupe Nela Ban iz TK Karlovac. Nakon odličnog meča na kraju je bolja rezultatom 4:1 bila Lana Gršić, koja je osvajanjem ovog turnira postala i prvoplasirana tenisačica regije Središnja Hrvatska, što je vrhunski rezultat već treću godinu zaredom. Kod dječaka kojih je bilo 14, najbolji je bio Antun Trčak iz TK Samobor, dok je drugo mjesto pripalo Ivoru Gačiću iz TK Karlovac. Slijedi masters u Karlovcu i državno prvenstvo u Samoboru. (ib)



PRVENSTVO KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE U TENISU ZA DJEVOJČICE I DJEČAKE DO 10 GODINA

Prvaci Zagorja su Lana Gršić, Dora Skupnjak, Ilija Šandor i Petar Vešligaj

Na terenima Športsko teniskog kluba Zlatar odigrano je prvenstvo Krapinsko – zagorske županije u tenisu za djevojčice i dječake do osam, devet i deset godina. Nastupili su ponajbolji dječaci i djevojčice iz teniskih klubova iz Zaboka, Krapine, Oroslavja i Zlatara. U kategoriji dječaka do deset godina prvak županije je Ilija Šandor iz TK Zabok, dok je kod djevojčica prvakinja Lana Gršić iz ŠTK Zlatar. Kod djevojčica do 10 godina drugo je mjesto pripalo Vanji Kobeščak iz ŠTK Zlatar, a treća je bila Dora Skupnjak iz TK Krapina. Ilija Šandor najbolji je i u kategoriji dječaka do devet godina, dok je do osam godina najbolji Petar Vešligaj iz TK Krapina. Dora Skupnjak iz TK Krapina najbolja je u kategorijama djevojčica do osam i devet godina. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba