U Maču sutra otvorenje 36. Tamburaške noći

Folkloraši, puhači, tamburaši, mažoretkinje i bendovi kroz četiri dana garantiraju dobru zabavu

Objavljeno: 05.07.2017. AB

Tamburaška noć, tradicionalna manifestacija koju po 36. puta organizira mačansko Kulturno – umjetničko društvo “Ljudevit Gaj”, počinje sutra u Maču. Otvorenje je u 19.30 sati, uz nastupe limene glazbe DVD-a Mače, najmlađih članova domaćeg Društva i njihovih gostiju iz KUD-a Belec. U organizaciju su se uključile i druge mačanske udruge, a posjetitelje kroz četiri dana pod šatorom na Sajmištu očekuje bogat program.
U petak tako nastupaju stariji folkloraši i tamburaši kojima će se pridružiti njihovi gosti, KUD “Ljuba voda” iz Ljubešćice, dok je u subotu na programu revijalna smotra tamburaških sastava i orkestara “Zlatna tamburica”, ove godine posvećena Rudolfu Mahmetu, na kojoj će nastupiti ŽVG “Kajda”.
U nedjelju Mačanske mažoretkinje “Alina” organiziraju revijalnu smotru mažoretkinja, a udruga “Sv. Marta” Zabok kreativne radionice. I ove godine je pripremljena bogata tombola, čiji će dobitnici biti izvučeni u nedjelju u 22 sata, a sklopu Tamburaške noći održat će se i dva sportska natjecanja – u subotu će se u organizaciji Šahovskog kluba “Gaj” u Domu kulture odigrati šahovski turnir, dok Lovačka udruga “Fazan” u nedjelju organizira natjecanja u streljaštvu. Svake večeri u sklopu manifestacije posjetitelje će zabavljati i bendovi – prvog dana Boss band, u petak Bosutski bećari i grupa Fiškali, u subotu Full gas te u nedjelju grupa Bonaparte.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba