Radi se o pilot projektu "Biosigurnost i biozaštita kao izvannastavna aktivnost u osnovnim i srednjim školama", čija je voditeljica Alemka Markotić

BRAVO! Poster zlatarbistričkih osnovnoškolaca osvojio prvo mjesto na Državnoj smotri učeničkih radova

Objavljeno: 10.06.2021. zagorjeinternational

Osnovna škola Zlatar Bistrica osvojila je prvo mjesto u kategoriji osnovnih škola na Državnoj smotri učeničkih radova, odnosno, postera u okviru pilot projekta “Biosigurnost i biozaštita kao izvannastavna aktivnost u osnovnim i srednjim školama”. Prvo su mjesto podijelili s timom iz Osnovne škole Josipa Pupačića iz Omiša, a najbolji tim iz kategorije osnovnih i srednjih škola bit će nagrađen sudjelovanjem u Kampu biosigurnosti na otoku Lošinju sljedeće školske godine.
Ekipu su činili učenici Gita Vlahek, Lucian Korpar, Lovro Tuđa, Nikola Glavač i Dorotea Borić, a mentorica im je bila profesorica biologije i kemije Štefica Škrlec.
Organizatori smotre su Klinika za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” i Hrvatsko društvo za biosigurnost i biozaštitu, u partnerstvu s Osnovnom školom Vijenac iz Osijeka, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, a voditeljica projekta je Alemka Markotić.
Povjerenstvo je kod vrednovanja učeničkih radova razmatralo poster i video uradak o unaprijed zadanim temama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba