Hitno se traži 10 montera za ugradnju PVC i ALU stolarije u Njemačkoj, kao i više djelatnika za rad u proizvodnom pogonu u Svetoj Heleni

Objavljeno: 04.05.2020. zagorjeinternational

Poduzeće GM Sesvete HITNO traži 10 montera za ugradnju PVC i ALU stolarije. Potrebno je iskustvo, plaća je neto 10 eura po satu, uz prijavu, prijevoz i smještaj.

Radovi se trenutno obavljaju u Njemačkoj, a svi zainteresirani mogu se javiti na broj +385 95 591 09 11 (Josi Glavić) ili na e-mail [email protected].

Također, GM Sesvete u proizvodnom pogonu u Svetoj Heleni traži jednog voditelja proizvodnje za prozvodnju ALU i PVC stolarije, alucobond i staklenih fasada. Traže se i programeri i administracija u proizvodnom pogonu, kao i 18 radnika za rad u prozvodnom pogonu s iskustvom te menadžer prodaje za Europsku uniju i Hrvatsku.

Potrebno je poznavanje rada u AutoCAD-u, poželjno je znanje njemačkog ili engleskog jezika te radno iskustvo. Zainteresirani mogu poslati životopis na prethodno spomenutu e-mail adresu. U određenom periodu odredit će se termin za razgovor za posao. Detalje o radnom mjestu, uvjetima rada i edukaciji na proizvodnoj liniji zainteresirani će dobiti tijekom razgovora.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba