SRAČINEC: Na varaždinskim Gradskim bazenima zaplivalo 56 novih plivača

“Plivanje je jedna od najvažnijih vještina kojom mora vladati svaka osoba – škola je potpuno besplatna za roditelje”

Objavljeno: 10.05.2024. zagorjeinternational

Više od 15 godina održava se škola plivanja za učenike trećih razreda Osnovne škole Sračinec i Područne škole Svibovec Podravski. Varaždinski Gradski bazeni odjekivali su veseljem 56 plivačica i plivača, od kojih su mnogi upravo u sklopu ovog  programa naučili plivati. 

– Veseli me da iz godine u godinu provodimo ovako korisnu akciju. Plivanje je jedna od najvažnijih vještina kojom mora vladati svaka osoba, a ovim programom osiguravamo da naša djeca steknu potrebna znanja da se snalaze u vodi. Troškove škole plivanja pokriva Općina Sračinec iz svog proračuna, pa je tako škola potpuno besplatna za roditelje. Zahvaljujem ravnateljici OŠ Sračinec Valec i osoblju Gradskih bazena Varaždin koji su i ovaj put pokazali dobru volju i naučili naše mališane plivati – izjavio je načelnik Sračinca Božidar Novoselec koji je obišao aktivnosti na bazenima. 

Program se odvijao pod stručnim vodstvom trenera plivanja i učitelja i učiteljica razredne nastave, a prilikom završetka ovog tečaja posjetila ih je i ravnateljica Osnovne škole Sračinec Lidija Valec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba