Htjeli su ga isključiti iz prometa, što se njemu nikako nije dopalo

Vozio pijan, pa još i nasrnuo na policajca. U fizičkom sukobu oboje su lakše ozlijeđeni

Objavljeno: 07.05.2024. zagorjeinternational

Policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je počinio kaznena djela ‘Napad na službenu osobu’ i ‘Prijetnja’.

Naime, u subotu, 4. svibnja oko 22 sata, tijekom nadzora prometa policijski službenici zaustavili su 58-godišnjaka koji je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem alkohol od 0,66 promila. Policijski službenici vozača su isključili iz prometa, dok je on iskazivao namjeru daljnje vožnje te mu je izdana naredba o isključenju iz prometa. 

– Vozač je potom fizički napao policijske službenike te su nad njim upotrijebljena sredstva za vezivanje i vozač je uhićen. U događaju su osumnjičeni i jedan policijski službenik lakše ozlijeđeni. Tijekom daljnjeg postupanja 58-godišnjak je vrijeđao policijske službenike te im prijetio – stoji u priopćenju policije. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kaznena djela ‘Napad na službenu osobu’ i ‘Prijetnja’, protiv osumnjičenog 58-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba