Ova će djevojka braniti boje Hrvatske ove godine u Meksiku

Upoznajte novu Miss Universe Hrvatske, prekrasnu Zrinku Ćorić (22)

Objavljeno: 07.05.2024. zagorjeinternational

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu izabrana je 28. Miss Universe Hrvatske. Ona se zove Zrinka Ćorić, ima 22 godine i dolazi iz Dubrovnika. Završila je Srednju medicinsku školu, a od stranih jezika govori Engleski, piše Večernji list.  

Inače, u finalu izbora nastupilo je 13 djevojaka iz cijele Hrvatske koje su put do titule i mandata te blistave krune Zlatarne Dodić započele u Dubrovniku u Royal resortu.  

Zrinka Ćorić, Sofya Kotava, Marta Leković, Claudia Mihoković i Lana Vuković plasirale su se u ‘Top5’ i tako stekle priliku odgovarati na pitanja žirija i pokazati svoju elokventnost u najzahtjevnijem dijelu natjecanja. Titulu Miss simpatičnosti dodijelile su djevojke među sobom pa je pobjednicom proglašena je Lana Vuković. 

Na kraju spektakularne večeri četvrtom pratiljom proglašena je Sofya Kotava,  trećom pratiljom Claudia Mihoković, drugom pratiljom Lana Vuković, a  prvom pratiljom Marta Leković. Prošlogodišnja pobjednica Andrea Erjavec okrunila je svoju nasljednicu, 28.po redu Miss Universe Hrvatske, koja je kao glavnu nagradu dobila četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20.000 eura i koja će u studenom otputovati na 73.Miss Universe u Meksiko.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba