U Zaboku održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu

Županija dobila tri državna prvaka

Objavljeno: 06.05.2024. Milorad Videković

U Zaboku je održano prvenstvo Hrvatske u kickboxingu u disciplini light contact za seniore, juniore i starije kadete na kojem je nastupilo 173 natjecatelja iz 32 kluba, uz odličnu organizaciju domaćina, KBK ‘Ninja’ Zabok i trenera Rajka Bartolina. 

Uz ‘Ninje’, iz naše županije natjecali su se i predstavnici KBK ‘Zmaj’ iz Bedekovčine. 

KBK ‘Zmaj’ Bedekovčina je s devet boraca u devet startova u mješavini novih klinaca i starih zmajeva, osvojio dva zlata i titule državnih prvakinja, jedno srebro i dvije bronce, te su u konkurenciji 32 kluba sudionika prvenstva po učinkovitosti na osmom mjestu.

Po prvi puta državna prvakinja je postala Marija Antoaneta Hranić u kategoriji juniorki do 55 kg, po drugu ovogodišnju titulu je došla Nicol Papeš u kategoriji starijih kadetkinja do +65 kg, srebrna je Kiara Bratković, te su brončani Iva Bingula i Ognjen Ledinščak. 

KBK ‘Ninja’ Zabok postigao je sljedeće rezultate: Leonardo Čvek osvojio prvo mjesto i naslov prvaka RH u juniorskoj kategoriji do 69 kg, Leona Bartolin osvojila je drugo mjesto u seniorskoj kategoriji do 60 kg, Gabrijel Latin osvojio je treće mjesto u juniorskoj kategoriji do 57 kg,  dok je Martin Pušek zauzeo 5. mjesto u kategoriji starijih kadeta +69 kg. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba