"Na dva kotača za prijateljstva jača"

ZAGORSKA SELA: Na radost djece, u općinu stiglo šest bicikla i dva romobila

Objavljeno: 06.05.2024. zagorjeinternational

U sklopu projekta “Na dva kotača za prijateljstva jača”, Općini Zagorska Sela, čiji partner je Društvo ‘Naša djeca’, odobreno je 2550 eura na natječaju Krapinsko – zagorske županije kroz Dječji participativni proračun.  

Provedbom ovog projekta i zahvaljujući odobrenim sredstvima, nabavljeno je šest bicikala i dva romobila te pripadajuće opreme poput kaciga i blatobrana, čime će se potaknuti dječja aktivnost, sigurnost i međusobno povezivanje. 

Tri bicikla i romobil ostaju na igralištu u Zagorskim Selima, dok će druga tri bicikla i drugi romobil biti dostupni na igralištu u Miljani. Načelnica Zagorskih Sela Ksenija Krivec Jurak istaknula je kako će ovo omogućiti djeci da se slobodno kreću između igrališta te da razvijaju prijateljstva i druženja. 

– Ovaj projekt predstavlja važan korak u stvaranju sigurnog i poticajnog okruženja za našu djecu. Veseli me vidjeti kako lokalna zajednica i institucije surađuju kako bi osigurali dječju radost i povezanost. Vjerujem da će “Na dva kotača za prijateljstva jača” doprinijeti stvaranju trajnih prijateljstava i zajedništva među našim najmlađima – naglasila je načelnica Krivec Jurak. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba