Nabavite ulaznice na vrijeme

Ove subote svi u Kino Krapina. Evo što vas čeka

Objavljeno: 06.05.2024. zagorjeinternational

Ove subote u Kino Krapina dođite pogledati dva filmska hita.

Od scenarista velikog hita ‘Priča o igračkama’ dolazi zabavna avantura o dva nerazdvojna prijatelja, napuštenog plišanog medvjedića i lutka beskrajne mašte. Film ‘Nerazdvojni’ prikazuje se u 19 sati.

Kada se u starom kazalištu u parku ugase svjetla, lutke ožive. Među njima je Don, koji je umoran od toga da svaki dan glumi budalu. Sanja o tome da napokon postane pravi heroj i hrabro odlučuje otići iz kazališta i krene u otkrivanje velikog svijeta i vlastitog života! Na tom putovanju susreće Doggie Dog-a, napuštenu plišanu igračku koja želi postati rap zvijezda. To je početak velike avanture i prijateljstva koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost i dokazati da čak i oni najmanji mogu odigrati herojske uloge!

Ulaznice možete nabaviti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Nakon toga, u 21 sat slijedi ‘Planet majmuna: Novo kraljevstvo’.

U epskoj franšizi koja se odvija nakon Cezarove vladavine, majmuni su dominantna vrsta koja živi skladno, dok je ljudska vrsta svedena na život u sjeni. Iznimno uspješna filmska franšiza izvorno je temeljena na romanu Pierrea Boullea, a originalni je film “Planet majmuna” objavljen davne 1968. godine. Novu popularnost je stekla s posljednja tri filma koji su se pokazali kao odlične ratne avanture.

Redatelj Wes Ball udahnuo je novi život globalnoj, epskoj franšizi koja se odvija nakon Cezarove vladavine nekoliko generacija u budućnosti, u kojoj su majmuni dominantna vrsta koja živi skladno, dok je ljudska vrsta svedena na život u sjeni. Dok novi tiranski vođa majmuna gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun odlučuje se na mučno putovanje koje će ga natjerati da preispita sve što je znao o prošlosti i donese odluke koje će definirati budućnost njegove vrste, i ljudske također.

Ulaznice možete nabaviti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba