“Sama igra na trenutke prenervozna – dizale su se tenzije što od publike, što od domaćina,...”

SHOW U 3. ŽNL: U Prigorju utakmica završila dolaskom policije

Objavljeno: 29.04.2024. zagorjeinternational

Više nego nervoznu utakmicu odigrali su nogometaši Radničkog i Prigorja, a značajno je u tome “pomogao” i sudac koji je pokazao dva žuta kartona svakoj momčadi, a u 30. minuti susreta isključio je Sekelja zbog silovitog nasrtaja rukama i nogama na protivnika dok je igra bila u prekidu. “Pocrvenio” je i predstavnik ekipe Radničkog Sirovec zbog konstantnog vrijeđanja suca, piše Prigorski

Na kraju susreta delegat je zabilježio sljedeće i pozvao policiju. 

– Sama igra na trenutke prenervozna, u 30. minuti sudac je opravdano isključio domaćeg igrača. Sporna situacija dogodila se u 41. minuti kad je gostujućeg obrambenog igrača lopta evidentno pogodila u ruku u kaznenom prostoru. Sudac nije dosudio kazneni udarac, jer je tvrdio da je lopta napucala obrambenog igrača – napisao je te nastavio: 

– Isto tako dvojbena situacija dogodila se u 77. minuti kad je gostujući vratar prilikom intervencije imao loptu u rukama i tom prilikom ispružio nogu. Sudac nije ništa sudio tvrdeći da nije bilo kontakta. Mišljenja sam da je pogriješio i da je trebao isključiti gostujućeg vratara i dosuditi kazneni udarac za domaćina. S obzirom na to da se su se dizale tenzije, što od publike, što od domaćeg predstavnika, prilikom izlaska s terena bilo je dosta verbalnih vrijeđanja, ali na sreću nije bilo udaranja prema sucu utakmice. Odlučio sam pozvati policiju koja je ubrzo došla, tako da smo službeni dio priveli kraju – stoji u bilješci delegata utakmice. 

Igralište Radnički dol. GLAVNI SUDAC:  Vladimir Bukvić, DELEGAT: Stipe Koštić 

NK RADNIČKI: Šabić, Đurin (od 59. Huzjak), Kopljar, Šporčić, Tomac, Sekelj, Perus (od 70. Tomac), Sever (od 85. Babić), Fulir, Pečarić, Došen (od 85. Kokot) 

NK PRIGORJE: Nikolić, Kranjec, Nemčić, Koritić (od 83. Hrg), Mrazović, Brlek, Topić (od 87. Kokot I), Slavi, Duljak (od 69. Mlinarić), Benjak, Potočki 

STRIJELCI :  0:1 Slavi (5), 1:1 Došen (27), 1:2 Potočki (67), 1:3 Slavi (72) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba