Donosimo sve detalje

Sutra u Poduzetničkom centru KZŽ slijedi radionica za poljoprivrednike i poduzetnike

Objavljeno: 23.04.2024. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorska županija i Poduzetnički centar KZŽ u suradnji s HAMAG BICRO-om najavljuje nadolazeću radionicu namijenjenu svim zainteresiranim poljoprivrednicima te poduzetnicima koji teže proširiti svoje poslovanje kroz dostupne financijske instrumente. 

Radionica će se održati sutra, u srijedu 24. travnja, s početkom u 10 sati, a predviđeno trajanje je do 13.30 sati u Poduzetničkom centru KZŽ na adresi Bobovje 52G, Krapina. 

Tijekom ove interaktivne radionice sudionici će imati priliku naučiti o korisnim informacijama vezanim za uvjete kreditiranja i jamstva koja se mogu iskoristiti za rast i razvoj njihovih pothvata. 

Također, bit će predstavljen i Eurostars program, koji nudi potporu projektima istraživanja i razvoja. 

Ne propustite priliku za stjecanje vrijednih uvida i informacija koje bi mogle biti ključne za uspjeh vašeg poslovanja. Prijavite se za sudjelovanje i saznajte kako iskoristiti dostupne financijske mehanizme za unapređenje vašeg poslovnog pothvata. 

Za više informacija i prijave, kontaktirajte nas putem e-maila na [email protected] ili telefonom na broj 049 354 695. 

Kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto – prijavite se putem poveznice

Ova radionica organizira se u partnerstvu Krapinsko-zagorske županije, Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije, HAMAG BICRO, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina, Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, LAG-a Zagorje-Sutla, LAG-a Prizag, LAG-a Zeleni bregi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba