NOVI MAROF: Ove subote svi na akciju Zelena čistka!

Objavljeno: 23.04.2024. zagorjeinternational

Grad Novi Marof nastavlja s uključivanjem u najveću ekološku kampanju u Hrvatskoj – “Zelena čistka“ – koja će se održati 27. travnja. Podupiranjem kampanje podiže se svijest građana i omogućuje aktivno uključivanje u rješavanje problema vezanih uz očuvanje okoliša. 

– Cilj kojeg 27. travnja želimo ostvariti jest čišćenje lokacija u smjeru Belskog dola, Bela kamenolom, doline rijeke Lonje, Paka – nadvožnjak, izletište Grebengrad uz cestu i ostalo, u skladu s odazivom građana – poručili su iz Grada. 

Ovim putem mole se gradske udruge, djelatnike gradskih ustanova i sve građane dobre volje da se odazovu ovoj akciji kako bi uspješno izvršili obvezu u sklopu ove kampanje i još bitnije – uredili zagađeni okoliš u neposrednoj blizini. 

Kao što smo već navali, akcija kreće ove subote s početkom u 9.30 sati, a građani se okupljaju u  novom dvorištu tvrtke Novokom d.o.o., Možđenec 1V, Novi Marof 

Grad Novi Marof osigurat će uključivanje komunalne službe u nabavu kontejnera za sakupljanje otpada, odvoz sakupljenog otpada na odlagalište otpada, kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije – lopate, grablje, rukavice, vreće za smeće i ostalo. 

Ipak, iz praktičnih razloga, mole se sudionici akcije da, ako ju posjeduju, ponesu svoju opremu. Prijevoz sudionika akcije do lokacija koje će se uređivati je osiguran, kao i okrjepa po završetku akcije za sve sudionike. 

Za ostale informacije i detalje u vezi akcije obratiti se Ivani Horvat Dačnik, na e-mail: [email protected], T: 612-744. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba