Proglašeni su krivima i osuđeni na deset dana uvjetnog zatvora

Žena i sin napali Juru zbog nove zaručnice: “Ne dovodi više tu ku*vu u kuću!”

Objavljeno: 17.04.2024. zagorjeinternational

Supruga i sin proglašeni su krivima i osuđeni jer su prijetili Juri (50) nakon što je doma htio dovesti svoju novu zaručnicu, prenosi Danica. Prema presudi, Sanja (46) i Igor (26) su lani u prosincu oko 16 sati u dvorištu obiteljske kuće u Samoboru počinili psihičko nasilje u obitelji nad suprugom, odnosno ocem okrivljenih.

– Sanja je izašla iz kuće u dvorište te na bivšeg supruga počela vikati i vrijeđati ga riječima: ‘Što dovodiš tu ku*vu u kuću, ako je još jednom vidim ubit ću i tebe i nju!’ Potom je u dvorište došao sin Igor koji se ocu obratio riječima: ‘Ne dovodi više tu ku*vu u kuću!’ Dakle, počinili su psihičko nasilje u obitelji prema bivšem suprugu i ocu što je kod njega prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost – istaknula je sutkinja.

Dobili su deset dana uvjetnog zatvora

Sanja i Igor rekli su da to nije istina, ali sud je na koncu povjerovao Juri i njegovoj novoj zaručnici Sari.

– Jura me tog dana nazvao na mobitel i rekao: ‘Opet je bio šou, opet me napadaju!’ Čula sam da ženski glas viče: ‘Ne dovodi više tu kur*etinu u kuću, ako je još jednom vidim ubit ću tebe i nju!’ Ja sam se uplašila. Bila sam na radnom mjestu i nakon toga Jura i ja smo se odmah našli i išli odvjetnici koja nam je rekla da odmah idemo na policiju to prijaviti. To smo i učinili – svjedočila je Sara.

Sutkinja je Sanju i Igora ovih dana proglasila krivima te ih osudila na deset dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba