I Edo i otac su bili pijani

Edo napravio lom u kafiću: “Je*em ti majku, odje*i! Zašto moj otac ne može piti?!”

Objavljeno: 17.04.2024. zagorjeinternational

Edo (33) je počinio rusvaj jer mu oca nisu pustili uz kafić s obzirom na to da ima zabranu ulaska zbog ranijeg nereda. Prema presudi, Edo je lani u listopadu oko 22:20 u jednom kafiću u Daruvaru narušavao javni red i mir pod utjecajem alkohola od 0,77 promila, prenosi Danica.

– Nezadovoljan time što njegov otac, s kojim je bio u kafiću, ima zabranu pristupa u isti i time što im je konobarica odbila dati piće, vikao je na konobaricu: ‘Je*em ti majku, odje*i! Zašto moj otac ne može piti?!’ – navodi se u presudi.

Nakon toga, s ocem se vratio do kafića oko 23:55, ali kafić je bio zatvoren. On i otac zastali su pred ulaznim vratima koja su bila zaključana.

Edo je vrijeđao konobaricu i pljuvao po vratima

– Vikao je konobarici: ‘Je*em ti majku!’ To je više puta ponovio te je nekoliko puta rukama i nogama udarao po ulaznim vratima, te nekoliko puta pljunuo na staklo ulaznih vrata – naglasila je prekršajna sutkinja.

Konobarica je na sudu ispričala kako su se Edo i otac te noći pojavili u kafiću, a oca zna od ranije jer je često bio jako pijan, zbog čega joj je šefica izričito zabranila da mu poslužuje pića.

– Obojica su bili pijani, a sin je počeo vikati i vrijeđati me raznim psovkama. Rekla sam im da se udalje iz kafića i nazvala šeficu koja mi je rekla da sam dobro postupila. Nakon sat i pol, kada je bilo gotovo radno vrijeme i ulazna vrata zaključana, opet su došli. Sin je opet vikao i psovao, a nakon toga je lupao po vratima i pljunuo po staklu. Ja sam tada pozvala policiju – prisjetila se konobarica.

Edo je proglašen krivim i kažnjen sa 100 eura plus 50 eura troškova postupka. Na suđenje se nije odazvao. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba