Nabavite svoje ulaznice na vrijeme

U Kino Krapina ovog petka stižu dva odlična filmska naslova

Objavljeno: 15.04.2024. zagorjeinternational

U Kino Krapina ovog petka ponovno stižu sva odlična filmska naslova.

U 19 sati će se najprije održati projekcija filma ‘Priča o leptiru’. Hrabri, simpatični, ali nespretni leptir s jednim krilom po imenu Patrick kreće na putovanje života zajedno sa svojim najboljim prijateljem, gusjenicom Martyjem te Jennifer, leptiricom koja se boji visina. No, prije svega, mora se suočiti sa svojim strahovima, prihvatiti svoju jedinstvenost boreći se protiv promjenjivih vremenskih prilika, ljudi i tri zle ptice željne osvete. Priča o leptiru je priča o samospoznaji i herojstvu ispričana s puno humora ističući poruku da su naše razlike manje važne od veza koje dijelimo, te da se pravi karakter pokazuje u teškim situacijama.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Zatim u 21 sat slijedi projekcija filma ‘Istjerivači duhova: Ledena prijetnja’. U filmu se obitelj Spengler vraća tamo odakle je sve počelo: u kultni vatrogasni dom u New Yorku. Tamo susreću izvorne istjerivače duhova koji su razvili tajni istraživački laboratorij kako bi hvatanje duhova doveli na novu razinu. Ali kada otkriće drevnog artefakta oslobodi zlu silu, novi i stari istjerivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svijet od drugog ledenog doba.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije. Trailer za film pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba