U 24. kolu Tondach ugostio Maksimir

Tondach iznenadio favorita

Objavljeno: 14.04.2024. Milorad Videković

U susretu Tondacha i Maksimira domaćin je iznenadio favoriziranog gosta i sasvim zasluženo uzeo bod.

Maksimir je u Bedekovčinu došao sa trećeg mjesta dok je Tondach na posljednjem i svakako da su gosti sa Oboja bili izraziti favoriti. Tako nisu mislili domaći igrači imajući u vodu činjenicu da su u prošlom kolu otkinuli bodove Vrapče koji je također u gornjem dijelu tablice.

Početak susreta nije obećavao tako nešto jer su gostiju 26. minuti preko Mamića došli u vodstvo ali hrabra i poduzetna igra Tondacha isplatila se u 35. minuti kada su iz opravdano dosuđenog jedanaesterca preko Frančine došli do izjednačenja.

Do kraja susreta bilo je još prilika na obje strane lai se rezultat nije mijenjao te je na semaforu ostao zapisan onaj iz 35. minute Tondach 1. Maksimir 1.

Tondach – Maksimir 1:1

Stadion NK Tondach. Gledatelja: 150. Sudac: J. Jelić ( Ogulin ). Pomoćnici: Mrkoci i Matić.

Strijelci: 0:1 Mamić (26); 1:1 Frančina (35 – 11 m).

Tondach: Martinec; Kralj; Hendija; Mlinarić; Borovčak (72. Jagarčec ); Boronjek (8. Videk); Frtalj; Frančina; L. Jurina ( 72. Kovjanić ); Usmiani. Trener: Mario Čehulić.

Maksimir: Išek; Skender; Katona; Kondres; Batisić (46. Hajdinjak); Regvar; Mamić; Durbić (61. Ivković); Lučić; Krznar; Hodak (61. Štefić ). Trener: Zoran Santrač.

Igrač utakmice: Andrija Frančina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba