U posljednjoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena

ZA NE POVJEROVATI! Pijana žena u tjedan dana triput sletjela s ceste

Objavljeno: 12.04.2024. zagorjeinternational

Pijana vozačica triput je izletjela automobilom s ceste u tjedan dana na području Daruvara. Riječ je o 53-godišnjoj vozačici koja je proteklih dana redom izlijetala u Vrijeskoj, Maslenjači i Batinjanima, mjestima na istoj prometnici sjeverno od Daruvara, otkriva Moj Portal.

U posljednjoj prometnoj nesreći u subotu oko 19:30 u Batinjanima teško je ozlijeđena te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Opću bolnicu u Virovitici. U policiji otkrivaju kako je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljala automobilom daruvarskih oznaka. Nije vozila sredinom obilježene prometne trake, već je prešla na desnu bankinu i sletjela u putni jarak gdje je vozilo udarilo u betonski putni most, otkrili su iz policije.

Moj Portal pak neslužbeno doznaje da je ista žena prošle srijede kasno navečer automobilom pijana izletjela i s ceste u Maslenjači. Okolnosti su bile iste, nije se vozila sredinom svoje trake, zahvatila je bankinu i izletjela u jarak. Na koncu, čitatelji su daruvarskom portalu javili i kako je ista dama i prošli petak izletjela s ceste u Vrijeskoj. No, tad su joj mještani pomogli da izvuče auto iz jarka i nitko nije zvao policiju, pa događaj nije zabilježen u policijskoj evidenciji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba