Tuhovec je zavijen u crno

Na quadu poginuli bratići Alen (33) i Goran (39) Mikulčić

Objavljeno: 12.04.2024. zagorjeinternational

U četvrtak se oko 20 sati u Tuhovcu dogodila nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, izvijestila je PU varaždinska.

– Muškarci starosti 33 i 39 godina vozili su se quadom šetnicom uz rijeku van naseljenog mjesta Tuhovec u smjeru mjesta Retkovec. Tom prilikom je uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju zemljanog puta, došlo do slijetanja traktora u korito rijeke kojom prilikom su 33-godišnjak i 39-godišnjak smrtno stradali. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Varaždinske Toplice, Tuhovec, Leskovec i Grešćevina – rekli su iz policije.

Smrt nesretnih muškaraca na mjestu događaja konstatirala je liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po nalogu županijskog državnog odvjetnika tijela su prevezena na odjel Patologije varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija.

Kako doznaje Regionalni tjednik, riječ je o bratićima Alenu Mikulčiću (33) i Goranu Mikulčiću (39) iz Tuhovca. Alen je imao vlastitu automehaničarsku radionu. Iza sebe ostavio svoju zaručnicu s kojom je živio u kući svojih roditelja. Goran je prije godinu dana ostao bez oca, a živio je sa svojom majkom u Tuhovcu. Radio je kao kuhar u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, a bio je veliki navijač zagrebačkog Dinama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba