Detalji su strašni. Tijelo još nije nađeno

Dejan Dragijević priznao da je zadavio malenu Danku Ilić (2)

Objavljeno: 06.04.2024. zagorjeinternational

Na saslušanju u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru, Dejan Dragijević (50) priznao je sinoć da je ubio djevojčicu Danku Ilić (2) zadavivši je. 

Tužiteljstvu je rekao da je imao pomagače da skloni tijelo s deponija. Izvor blizak Blicu rekao je da je Dragijević rekao da su mu pomogli otac i brat, prenosi Index.hr.

Drugi osumnjičeni, Srđan Janković, branio se šutnjom.

– Srđan Janković branio se šutnjom. Za razliku od njega, drugoosumnjičeni Dejan Dragijević je gotovo dva sata pričao do detalja što se sve dogodilo. On je kazao da je nakon udarca autom malena Danka pala, a da je on sa sjedišta suvozača istrčao, prišao nejakoj djevojčici i u momentu je počeo daviti golim rukama. Stiskao joj je svom silinom vrat i ona je vrlo brzo, po njegovoj procjeni, prestala disati. Nakon toga ubacili su njeno tijelo u gepek, a zatim odvezli i bacili na deponij – piše Kurir pozivajući se na neslužbene izvore iz Tužiteljstva.

Potraga za tijelom djevojčice i dalje traje.

– Ono što je potpuno nejasno jest zbog čega obojica kriju gdje je tijelo. Očigledno je da su kasnije tijelo premještali, a zbog čega im je najbitnije da se tijelo ne pronađe, ostaje nejasno jer teškog ubojstva već ima, gore po njih od toga ne može – kaže izvor blizak istrazi za Kurir.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba