S više je uboda oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, usmrtio ženu

Uhićen čovjek zbog ubojstva žene u stanu na Srednjacima

Objavljeno: 05.04.2024. zagorjeinternational

Uhićen je muškarac zbog ubojstva na zagrebačkim Srednjacima, objavila je policija.

– Osoba koja se dovodi u svezu s ovim kaznenim djelom pod nadzorom je zagrebačke policije. Danas, 5. travnja oko 8:20 sati na Trešnjevci, Srednjaci, u stanu pronađeno je tijelo ženske osobe. Smrt je prema do sad utvrđenom posljedica kaznenog djela – prenosi Index policijsko priopćenje.

Podsjetimo, policija je jutros oko 8:20 zaprimila poziv muškarca sa Srednjaka koji je rekao: “Netko mi je ubio mamu!” Ubojica je s više uboda oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, usmrtio ženu. Jutros se na vratima njezina stana pojavio sin kojeg su dočekali očiti znakovi provale.

Radi se o provali koja je završila ubojstvom?

U tijeku je policijski očevid, nakon kojeg će biti poznato više detalja. HRT neslužbeno doznaje da se radi o provali koja se dogodila ili tijekom noći ili ujutro.

– Županijsko državno odvjetništvo rukovodi očevidom povodom pronalaska tijela na ovoj adresi. U tijeku je očevid. Provode se izvidi i provest ćemo sve potrebne dokazne radnje kako bismo rasvijetlili činjenice ovog događaja. Kad budemo imali više informacija, mi ćemo se javiti – rekla je Albina Tisanić, zamjenica ŽDO-a Zagreb.

To je druga žena ubijena danas u Zagrebu, prvu ubio muž

Jutros se već dogodilo ubojstvo žene u Zagrebu. U stanu u Livadićevoj ulici, blizu Kvatrića, muž je ubio suprugu.

Oko 7:20 začuo se ženski vrisak, a na lice mjesta ubrzo su došli specijalci i hitna. Dio ulice bio je blokiran, a policija nije propuštala vozila ni pješake. Žena je, nažalost, kasnije preminula u bolnici od zadobivenih ozljeda, potvrdila je policija oko 9:30.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba