"Izgledaš kao da si se polila hidrokloridom, moli boga da prođe!"

TITKTOKERICA UNIŠTILA LICE: Rutisko čišćenje lica pretvorilo se u pakao

Objavljeno: 01.04.2024. zagorjeinternational

Korisnica TikToka snimila je video pohvalivši se kako joj pričinjava užitak brinuti se o svojoj koži i mladolikom licu, no zatim je uslijedilo zaprepaštenje nakon što je pokazala svoje lice jutro nakon svoje “skincare” rutine – lice je bilo puno opekotina, posve crveno i iziritirano, a djevojka je izgledala kao da se za dlaku izvukla iz kakvog požara., donosi Slobodna Dalmacija.

Ona je dakle pokazala kako navečer lice maže s nečim nalik sivoj glini, prirodnoj glini koja se koristi za čišćenje lica, a zatim pari svoje lice posebnim uređajem. Njezino je lice jutro nakon rutine izgledalo jezivo, s opekotinama zbog kojih će čini se, morati liječniku.  

Mnogi korisnici upravo zbog ozbiljnosti povreda ne vjeruju da je krivo parenje lica, već vjeruju da je djevojka radila kemijski piling, koji je morao poći po zlu. Neki su pomislili kako bi krivac mogla biti kozmetika kojoj je rok istekao, ali većina se složila da ona ne bi mogla ostaviti ovako ozbiljne posljedice.  

– Ne, na lice je stavila kemikalije, ostavila je predugo, a onda je svoju osjetljivu kožu isparila i zarazila se. Rijetko proizvodi kojima je istekao rok trajanja izazivaju negativne reakcije bez velikih natpisa upozorenja – glasio je komentar korisnice.  

– Izgledaš kao da si se polila hidrokloridom, moli boga da prođe! – komentirala je druga.  

@beasteater

Skinscare scares me now LMFAOOOOOOOOOOO

♬ original sound – audios4u☁️🌷

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba