Omiljeni trener već je najavio brzi povratak na klubu Varaždinaca

SVE JE DOBRO: Mario Kovačević uspješno se oporavio od karcinoma pluća

Objavljeno: 30.03.2024. zagorjeinternational

Sjajne vijesti dolaze iz Varaždina. Bivši trener NK Varaždina, Mario Kovačević, u potpunosti se oporavio od zloćudnog tumora koji mu je dijagnosticiran na plućima! Odlične vijesti Kovačević je priopćio za Dnevnik Nove TV, te istovremeno najavio da se brzo vraća na klupu HNL prvoligaša. 

– Prije dva dana sam bio na kontroli, doktori su rekli da je sve dobro, ide onako kako treba. Karcinom se povukao, čak je iznenađujuće dobro, makar sam ja vjerovao da će biti tako od prvog dana – rekao je Kovačević i nastavio: 

– Od svega je bilo najvažnije da sam došao na vrijeme, da smo otkrili na vrijeme. Doktori su odradili svoje vrhunski, a zadnje snimke su pokazale da sam čist, kako bi se reklo. Znao sam što je karcinom pluća, samo sam jednom otvorio i nisam više htio čitati. Onda sam opet pomislio, dobro, djeca su već velika, ali nisam htio negativno razmišljati. Znao sam da će biti dobro – rekao je. 

Nakon što je prvobitno priopćio vijest o bolesti uz Kovačeviča je stala cijela Hrvatska, dok su ga poljudske tribine pozdravile ovacijama. 

– I sad mi trnci prođu. Ne znam je li itko takvu podršku doživio. Hvala svima od srca, svakome čovjeku koji mi je dao podršku. To mi je puno pomoglo da ovako bude.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba