SRETAN KRAJ: Čovjek javno zahvalio djelatniku Čistoće koji je vratio pronađeni novčanik njegovom sinu

“Svaki komentar za ovakvu gestu u današnje vrijeme je suvišan – respekt maksimalan”

Objavljeno: 30.03.2024. zagorjeinternational

Javio se otac mladića čiji je novčanik s dokumentima i novcem pronašao djelatnik Čistoće Mario Gabud tijekom noćne smjene na parkiralištu u Koledinečkoj ulici u Zagrebu, piše Index

– Novčanik je od sina 18-godišnjaka. Svaki komentar za ovakvu gestu u današnje vrijeme je suvišan – rekao nam je otac Krunoslav Rimac. Ranije je na Facebooku napisao: “Stiglo prekjučer Jakovu poštom u pismu… Sve je unutra, i novci i dokumenti… Respekt maksimalan i svaka čast!” 

Kako podsjeća Index, Gabud je obavijestio vlasnika da je pronašao njegov novčanik porukom: “Pozdrav, ja sam Mario Gabud te radim u “Čistoći” na čišćenju i pranju ulica u noćnoj smjeni. Tijekom čišćenja parkirališta u Koledinečkoj ulici pronašao sam Vaš novčanik te Vam ga ovim putem vraćam. Lijep pozdrav.” 

Marijevom lijepom gestom pohvalio se na Facebooku i Zagrebački holding. 

– Naš kolega Mario Gabud, djelatnik Čistoće, pronašao je izgubljeni novčanik, dok je u noćnoj šihti vrijedno čistio. Novčanik je poštom sretno stigao do vlasnika, a Mario je zaslužio i javnu zahvalu koju vam rado dijelimo – kazali su iz Zagrebačkog holdinga i dodali: 

– Još jednom hvala Mariju, kao i ostalim kolegama koji se u svakodnevnom obavljanju svojih poslova nerijetko nađu u situaciji koja izlazi iz okvira njihovih radnih zadataka i, koliko god je to moguće, izađu u susret te pomognu našim sugrađanima – napisali su.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba