Tradicionalan prijem povodom uskrsnih blagdana

VARAŽDIN: Članovi Društva distrofičara prvi ušli u Gradsku vijećnicu nakon obnove

Objavljeno: 28.03.2024. zagorjeinternational

Gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj i predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki u četvrtak su u dvorištu novoobnovljene Gradske vijećnice primili predsjednika i članove Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina.  

Već tradicionalno, članovi Društva distrofičara, gradonačelniku i predsjedniku Vijeća su, uz simboličan poklon ukrasnih pisanica koje sami izrađuju, čestitali blagdan Uskrsa. 

Članovi Društva distrofičara tako su imali priliku prvi ući u dvorište Gradske vijećnice nakon obnove, uvjerili se da je ulaz u Gradsku vijećnicu kao i u novoobnovljenu vjenčanu prilagođen osobama s invaliditetom te su s gradonačelnikom i predsjednikom Gradskog vijeća razgovarali o ostalim mogućnostima kako dodatno poduprijeti rad njihovog Društva i kojim aktivnostima olakšati život osobama s invaliditetom u Gradu Varaždinu. 

Predsjednik Društva Ivan Vujec iskazao je zadovoljstvo suradnjom i velikom podrškom koju imaju od Grada Varaždina. 

Predsjednik Gradskog vijeća Lovro Lukavečki zahvalio im je na lijepoj gesti povodom uskrsnih blagdana, ali i na vrijednom radu i svim aktivnostima koje provode za osobe s invaliditetom na području Varaždina i Varaždinske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba