Označite radnika ili radnicu koji zaslužuju ovu titulu i nagradu od 15.000 eura

Traži se Najradnik Hrvatske 

Objavljeno: 22.03.2024. zagorjeinternational

Mali svjetionik i ove godine traži najradnika! Riječ je o projektu u sferi društveno odgovornog poslovanja čiji je cilj naći i nagraditi Najradnika u Hrvatskoj s 15.000 eura, prenosi Varaždinski

– Ne postoje veliki i mali poslovi, ali postoje velike priče. Neke su već ispričane u prethodnih šest godina postojanja Malog svjetionika, no još je jako puno priča koje nisu ispričane, a stalo nam je da ih se prepozna, čuje, vrednuje. Stoga vas pozivamo da prijavite svoje kolege, zaposlenike, suradnike i svakoga koga smatrate da svojim osobinama, trudom i radom motiviraju druge i potiču optimizam u svom radnom okruženju. Vjerujemo u to da ovim projektom možemo učiniti Hrvatsku boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma među svima nama. Upravo zato je i naš slogan “Na putu do velikih priča“. Želimo priče vrijednih radnika podijeliti s javnosti i ukazati na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječemo na druge – poručuju organizatori. 

Nagrada ovogodišnjem pobjedniku biti će 15.000 eura, a svim preostalim kandidatima finalistima 1000 eura. 

Svečano proglašenje i dodjela nagrada biti će održani u sklopu konferencije Global Leadership Summit u Zagrebu 8. studenoga. 

Prijave kandidata otvorene su od 4. travnja do 4. svibnja. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba