"Očito je da ne želi riješiti problem! Neka prestane obmanjivati javnost!"

“Župan Stričak će izvršiti ulaganja od 100-tinjak milijuna eura, a vrli gradonačelnik će možda završiti dvije ulice”

Objavljeno: 21.03.2024. zagorjeinternational

Varaždinska podružnica HDZ-a prozvala je gradonačelnika Nevena Bosilja (SDP). HDZ-ovci kažu da je Bosilj nesposoban i da odbija pomoći stanarima u kvartu Kozarčeva.

– Prije dva dana imali smo priliku vidjeti i čuti kako je varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj na Gradskom vijeću izjavio da problem stanara u kvartu Kozarčeva nije njegova briga. Jučer smo imali priliku pročitati da gradonačelnik stanarima zgrada oko VTC-a predlaže da sami riješe slučaj s privatnim investitorom te tvrdi da je on ucijenjen od strane privatnog investitora – stoji u uvodu priopćenja varaždinskog HDZ-a.

– Grad Varaždin u vlasništvu ima 1009 cesta, trgova, parkirališta, 287 poljskih puteva, 56 zelenih površina, kupuje sve i svašta, a novaca za krucijalni problem nema. Stanari okolnih zgrada su pod velikim stresom jer moguće je da već sutra neće imati gdje parkirati! Zanima nas je li gradonačelnik angažirao sudskog vještaka da napravi procjenu vrijednosti zemljišta, što je sasvim logično ukoliko želi pregovarati i riješiti problem. Očito je da ne želi riješiti problem! Neka prestane obmanjivati javnost! Mi sigurno ne pogodujemo privatnom investitoru nego želimo pomoći stanarima okolnih zgrada koji su nam se i obratili. Svakim novim potezom dokazuje da je najnesposobniji gradonačelnik u povijesti grada Varaždina! – poručuju HDZ-ovci uz zaključak:

– U četiri godine mandata župan Varaždinske županije Anđelko Stričak će izvršiti ulaganja u Varaždinsku županiju u visini stotinjak milijuna eura, a vrli gradonačelnik će možda uspjeti u četiri godine napraviti dvije ulice – zaključuje HDZ Varaždin.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba