NE ČEKAJTE: Prijave otvorene do kraja mjeseca

Lake bistro Trakošćan zapošljava kuhara/kuharicu za rad vikendom i praznicima

Objavljeno: 21.03.2024. zagorjeinternational

Lake bistro Trakošćan, smješten u prekrasnom ambijentu podno Dvorca Trakošćan, zapošljava kuhara/kuharicu isključivo za rad vikendom i praznicima.  

U opis posla, uz pripremanje i izdavanje naručenih obroka, ulazi naručivanje i preuzimanje namirnica, određivanje tehnologije pripremanja hrane, poštivanje normativa za upotrebu pojedinih namirnica u obrocima, poštivanje visokih higijenskih standarda, briga o higijeni i čistoći prostora, briga o skladištenju nepotrošenih namirnica, bilježenje podataka za dnevni obračun upotrijebljenih namirnica, izdanih obroka hrane te kontroliranje zaliha, briga o održavanju strojeva i uređaja u kuhinji, kako bi oni bili ispravni i tehnički postojani.

Poslodavac budućem zaposleniku/zaposlenici nudi odlične uvjete rada, redovna primanja te rad u motivirajućem okruženju sa sjajnom ekipom.

Radi se o sezonskom poslu, od ožujka do listopada, a u pitanju je isključivo rad vikendom i praznicima. Postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika, a važno je imati barem šest mjeseci iskustva u radu u kuhinji. 

Natječaj je otvoren do kraja mjeseca, a početak rada je 30. ožujka. Svoje prijave možete slati na mail [email protected], ili se možete javiti na broj telefona 095/6569-900.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba