Automobil je sletio s ceste zbog neprilagođene brzine

U teškoj nesreći kod Budinšćine stradali 18-godišnjak i 20-godišnjak. Ispali su iz vozila

Objavljeno: 10.03.2024. zagorjeinternational

Jutros se oko 4.40 sati u Budinščini dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozlijede.

– Uslijed neprilagođene brzine na nizbrdici vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom, zatim je vozilo prešlo na lijevu stranu kolnika gdje je lijevim prednjim kotačem udarilo u rubni kamen povišenog asfaltnog nogostupa i preko nogostupa sletjelo na travnatu površinu, gdje je prednji dio vozila udario najprije u metalni stup javne rasvjete, potom i u betonski stup električnih vodova, uslijed čega je došlo do zanošenja vozila i udara u metalnu ogradu i slijetanja u dvorište obiteljske kuće te je došlo do rotacije vozila i udara u jedno, a zatim i u drugo stablo – priopćili su iz PU KZ.

Uslijed udaraca iz osobnog automobila ispali su 18-godišnji i 20-godišnji hrvatski državljani, koji su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zabok, gdje su im utvrđene teške tjelesne ozlijede.

Zbog obavljanja očevida od 5 do 11.20 sati za sav promet bila je zatvorena dionica ceste u Budinščini te se promet odvijao obilazno. U cilju utvrđivanja vozača osobnog automobila nastavlja se kriminalističko istraživanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba