Petar Sučić, 20 godina. Zapamtite to ime!

Jučer je pretrčao 13,5 kilometara, a danas je odlučio da će igrati za Hrvatsku!

Objavljeno: 08.03.2024. zagorjeinternational

Nogometaš Dinama Petar Sučić odlučio je da će u budućnosti nastupati za hrvatsku reprezentaciju! Sjajni 20-godišnji veznjak jučer je protiv grčkog PAOK-a imao brojke na razini vrhunskih veznjaka Lige prvaka, pretrčao je čak 13,5 kilometara. Hrvatski nogometni savez ekspresno je reagirao te dogovorio sa Sučićem da odbije pozive iz BiH i da se stavi na dispoziciju hrvatskim izbornicima.

Na Sučićevoj poziciji u Dinamu igraju Ademi, Mišić, Halilović i Bulat te do sada nije mogao računati na preveliku minutažu. No, Sučić je šutio i radio i to mu se na kraju itekako isplatilo. S obzirom na to da mu je tek 20 godina, i dalje može nastupati za U-21 reprezentaciju koju vodi Dragan Skočić.

Velik je ovo potez HNS-a koji je na sličan način osigurao i da Niko Kristian Sigur iz Hajduka odabere Hrvatsku ispred Kanade, podsjeća Index.

Petković je igrač tjedna

Napomenimo i da je Bruno Petković dobio nagradu za igrača tjedna u Konferencijskoj ligi, nakon što je postigao oba pogotka u pobjedi Dinama protiv PAOK-a (2:0). Petković je sa sedam golova vodeći strijelac natjecanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba