Vinkovcima se vozio u Mercedesu

Dražen poludio kad ga je zaustavila policija. Popio je dva mala bambusa

Objavljeno: 08.03.2024. zagorjeinternational

Dražen (51) je, prema presudi koja je stigla ovih dana, ulovljen pijan za volanom i osuđen je. Kažnjen je s 200 eura te mora platiti i 30 eura troškova prekršajnog postupka.

U presudi se navodi da je u siječnju oko pola sata iza ponoći u Vinkovcima, Duga ulica 44, upravljao Mercedesom pod utjecajem alkohola od 0,59 promila, piše Danica.hr.

S obzirom na to da se Dražen na sudske pozive nije odazivao, svjedočio je policajac Josip koji je otkrio kako je vozač protestirao i ljutio se jer ga je po Josipovoj uputi zaustavila kolegica policijska vježbenica Lara.

– Lara je zaustavila taj Mercedes njemačke registracije, a situacije se točno sjećam iz razloga što je vozač od trenutka zaustavljanja negodovao zbog činjenice da ga je zaustavila kolegica Lara uz koju sam ja kao mentor čitavo vrijeme stajao. Napuhao je najmanje 0,59 promila, o čemu je sastavljen zapisnik. Dražen nam je rekao kako je popio samo dva bambusa od dva deci, a zapisnik je odbio potpisat zato što je bio revoltiran – rekao je na sudu Josip. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba