Kod jedne od njih je pronađena i droga

EGZOTIKA U VARAŽDINU: Zbog prostitucije uhićene dvije Venezuelanke i Peruanka

Objavljeno: 07.03.2024. zagorjeinternational

Varaždinska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjom državljankom Perua te nad dvjema državljankama Venezuele (37 i 26 godina) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prostitucije.

Sumnja se da je 34-godišnjakinja u iznajmljenim stanovima na području Hrvatske te u Varaždinu, uporabom mobilnih telefona, putem profila kreiranih na jednoj internetskoj stranici oglašavala pružanje seksualnih usluga za sebe te za 37 i 26-godišnjakinju, komunicirala s potencijalnim korisnicima seksualnih usluga, davala im upute o mjestu i vremenu pružanja usluga te je sukladno dogovorima s klijentima za pružanje usluga angažirala navedene državljanke Venezuele.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 34-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku varaždinske policije, a kaznena prijava je podnesena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, dok su 37 i 26-godišnjakinjama, zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izdani prekršajni nalozi. Uz navedeno, prilikom provođenja kriminalističkog istraživanja kod 37-godišnjakinje je pronađena droga ecstasy ukupne mase 0,4 grama za što joj je također izdan prekršajni nalog.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba