Davala je ogromne popuste i hvalila se luksuzom, a sad se hladi u 'ćuzi'

NADRILIJEČNICA: Fatalna Snežana (48) radila ozbiljne zahvate na čak 40 osoba – i to sve bez diplome

Objavljeno: 07.03.2024. zagorjeinternational

Snežana Stević (48), vlasnica beogradskog salona ljepote ‘BV Dental Estetic‘, koja je uhićena zbog nadriliječništva i krivotvorenja fakultetske diplome, oštetila je oko 40 osoba, piše Blic. Zasad nije poznato jesu li žrtve Snežane Stević, koja je imala krivotvorenu diplomu doktora stomatologije Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Prištini, zadobile ozljede tijekom tretmana, prenosi Jutarnji list

– U ovom trenutku ona se tereti da je bez ikakve stručne spreme obavljala ozbiljne zahvate. U narednom razdoblju bit će ispitano je li nekoj od žrtava narušeno zdravlje – kaže izvor Blica.

Popusti za klijente

Nerijetko je davala nevjerojatne popuste kako bi privukla klijente. Između ostalog je nudila tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara (46 eura), iako je njihova vrijednost gotovo 20.000 dinara (170 eura).

Snežana Stević je osumnjičena da se u razdoblju od 21. studenoga 2021. godine, pa do dana podnošenja kaznene prijave u svojoj ordinaciji bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga antiage medicine bez potrebne stručne spreme.

Stević se na društvenim mrežama hvalila luksuznim životom, o čemu svjedoče brojne fotografije. Objavljivala je fotografije na kojima pozira u luksuznim hotelima i apartmanima. Na istom profilu može se vidjeti i da je ranije imala još jedan salon ljepote.

Osumnjičena je uživala i u društvu poznatih. Primjerice, objavila je fotografiju s pjevačima Acom Pejovićem i Adilom. Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njezine tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filterom koji je naplaćivala 8000 dinara (68 dinara).

Na internetu je objavila fotografije certifikata koje je stekla, a krase zid salona. Na samo nekoliko fotografija prikazana je jedna klijentica koja prolazi antiage tretman popunjavanja bora. Na istoj seriji fotografija, koje datiraju iz 2014. godine, hvali se da je stručni predavač za nanošenje trajne šminke.

Ovaj slučaj podsjeća na uhićenje vlasnice salona ljepote Olgice Markanović, također u Beogradu, koja je unakazila klijente pri tretmanu lica nestručnim i neovlaštenim postupanjem.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba