Za vas su pripremljene akcijske cijene, pet godina jamstva i pet godina pomoći na cesti, a ponuda se odnosi na osobna, ali i gospodarska vozila

Vrijeme je za novi automobil. Vraćaju se legendarna Opelova ’24 sata’

Objavljeno: 29.02.2024. zagorjeinternational

Pažnja, pažnja! Ponovno se vraćaju legendarna Opelova ’24 sata’ tijekom kojih će vrijediti posebne ponude za sva osobna i gospodarska vozila ovog vrhunskog proizvođača. Akcija će trajati od petka 8. ožujka u podne do subote 9. ožujka u podne, a uz odlične ponude, akcija uključuje i brzu isporuku vozila.  

Opelova ’24 sata’ ove godine slave punih 18 godina. Tim su povodom za vas pripremljene izvanredne slavljeničke uštede za sve modele, stoga je upravo sada došlo vrijeme za novi Opel.  

Također, ove godine legendarna akcija Opelova ’24 sata’ uključuje i ponudu gospodarskih vozila ovog poznatog proizvođača, a dodajmo k tome i informaciju da su sva vozila, i osobna i gospodarska, dostupna uz pet godina FlexCare jamstva i pet godina pomoći na cesti. 

Vaš ovlašteni Opel partner, Auto kuća Kozina, vas srdačno poziva u Mokrice 180b, Oroslavje da odaberete osobno vozilo po dosad još neviđenim uvjetima. Također, dodatne informacije možete potražiti i na njihovoj web stranici www.kozina.hr.

Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila. Pozivamo vas da što prije provjerite dostupnost pozivom na broj 049/587-602.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba