“Zmaj, vještica i tajni prolaz“

TRAKOŠĆAN: Ove subote Dvor postaje teren na kojem će se tragati za izgubljenim blagom na zanimljivoj radionici – evo detalja

Objavljeno: 21.02.2024. zagorjeinternational

Dvor Trakošćan poziva sve djevojčice i dječake da nam se pridruže u potrazi za izgubljenim blagom na našoj novoj radionici pod nazivom “Zmaj, vještica & tajni prolaz”, prenosi eVaraždin. 

Radionica će se održati u subotu, 24. veljače od 11 do 12 sati te od 14 do 15 sati, a cijena radionice iznosi 10 eura te je u nju uključena i ulaznica za dvorac. 

– U sklopu naše interaktivno-edukativne radionice “Zmaj, vještica i tajni prolaz“ djeca će imati priliku kroz mitove i legende razviti svoje logičko razmišljanje, timski rad i kreativno rješavanje problema. Radionica će uključivati misteriozni “Put zmaja” kojim će se djecu provesti kroz tajne prolaze dvorca Trakošćan, istraživanje legendi i simbolike zmajeva i grifona, susret s moćnom vješticom koja će nam pomoći, ali i postaviti izazovne zadatke te rješavanje zagonetki i enigmi koje će testirati našu spretnost – ističu organizatori. 

Radionica je namijenjena uzrastu od 8 do 12 godina. Za sudjelovanje na radionici potrebna je najava na e – mail: [email protected] najkasnije do 22. veljače. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba