Jedna od najaktivnijih općinskih udruga sa stoljetnom tradicijom

HPD Gradina Konjščina održalo redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu

Objavljeno: 21.02.2024. zagorjeinternational

Jedno od najaktivnijih društava u Konjščini, Hrvatsko planinarsko društvo Gradina Konjščina, u Kulturno i turističko-informativnom centru održalo je redovnu godišnju Izvještajnu skupštinu, gdje su, između ostalog, podneseni Financijski izvještaj, kao i Izvještaj o radu Društva u 2023. godini te planovi za 2024. godinu. Nakon službenog dijela, uslijedilo je neformalno druženje između članova Udruge i gostiju.

Da se radi o vrlo aktivnoj Udruzi koja se redovno uključuje u općinske manifestacije, istaknula je načelnica Anita Krok, koja je ujedno i pohvalila rad Društva.

– Naše planinarke i planinari i ove godine planiraju mnoge aktivnosti. Svima je već poznata njihova tombola, kao i tradicionalna kestenijada uz kuhani džin i kobasice. Organiziraju različite izlete, osvajaju domaće i strane najviše točke. Radi se o jednoj od naših najaktivnijih udruga, uz višestoljetnu tradiciju i postojanje – rekla je načelnica Krok te istaknula kako sve to ne bi bilo moguće bez složne ekipe unutar Udruge.

– Ekipa u Udruzi je složna, okupljaju velik broj članova, ne samo iz naše općine, nego i van granica općine. Hvala im što se redovno uključuju u općinske manifestacije, a njihov rad će Općina i dalje podupirati – poručila je načelnica. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba