Mještani su mogli uživati u najveselijim i najmaštovitijim maskama! Bilo je tu zubića, žabica, zebra, žirafa, gljiva muhara, Spužve Boba, Lego kocki...

ĐURMANEC: Djeca prošetala u maštovitim maskama, bilo je pjesme i plesa, a najbolji su dobili i nagrade

Objavljeno: 15.02.2024. zagorjeinternational

U utorak je u Đurmancu održan ‘Mali fašnik’ u kojem su sudjelovali najmlađi mještani, djeca iz vrtića i osnovne škole.

Klinci su prošetali šetnicom, a nakon toga su se svi okupili na igralištu osnovne škole i održali sjajan program. Mještani su tako imali priliku uživati u najveselijim i najmaštovitijim maskama – od zubića, žabica, zebra, žirafa, gljiva muhara, pa sve do Spužve Boba i Lego kocki.

Ravnateljica vrtića Jasmina Klasić rekla je kako su u programu sudjelovale sve vrtićke odgojne skupine.

– U suradnji sa školom organizirali smo program u kojem su djeca jako uživala i zahvaljujemo se na suradnji. Dodijeljene su nagrade za najbolje maske, tako je u kategoriji predškolske djece nagradu osvojila odgojna grupa ‘Zmajčeki’ koji su bili maskirani u žirafe i zebre, afričke životinje – istaknula je ravnateljica vrtića Klasić.

Jedno lijepo druženje uz krafne i čaj

Ravnatelj osnovne škole Krešimir Kralj kazao je kako su iz škole sudjelovala djeca od prvog do četvrtog razreda i učenici Područne škole Putkovec.

– Svaki razred je bio jedna grupa, a nagradu je u kategoriji školske djece osvojio 2. razred koji je bio maskiran u gljive muhare. Bilo je to jedno lijepo druženje uz krafne i čaj – naglasio je ravnatelj škole Kralj.

Program je vodila učiteljica Marina Belošević, a stručni žiri bili su domari iz škole i vrtića. Krafne i nagrade za najbolje maske financirala je Općina Đurmanec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba