Odlične vijesti iz Sportskog centra Jalžabet

FOTO: Dovršeno novo ‘cageball’ igralište, a uređeno je i boćalište

Objavljeno: 15.02.2024. VH

U općini Jalžabet dovršena je izgradnja‘cageball’ igrališta kod Sportskog centra. Investicija je to vrijedna 26.545 eura, a sredstva su osigurana uz potporu Ministarstva turizma i sporta. 

– Ova investicija je rezultat naše predanosti unapređenju sportske infrastrukture, što je ključni fokus naše Općine. U sklopu natječaja za sufinanciranje izgradnje, građevinskih zahvata i opremanja sportskih građevina u 2023. godini, ostvarili smo ovaj važan korak prema stvaranju još boljih uvjeta za sve ljubitelje sporta u našoj zajednici. Osim cageballa, također smo uredili i boćalište te ugradili umjetnu travu, dodatno obogativši naš Sportski centar – rekli su iz Općine Jalžabet. 

Ipak, radovima tu nije kraj. Najavili su i odbojkaško igralište koje će dodatno obogatiti Sportski centar. 

– Vjerujemo da će ova nova sportska sredina privući mnoge zaljubljenike u sport te potaknuti još veći broj aktivnih članova. Ponosni smo što naš Sportski centar postaje mjesto gdje se neprestano povećava broj sportova i aktivnih članova. Hvala svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog projekta, te se radujemo zajedničkom korištenju novih sportskih terena – dodali su. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba