Instagram je prepun snimki s koncerta, atmosfera je bila top

SPEKTAKL U ARENI: Održan Megadance party, nastupile sve najveće zvijezde 90-ih

Objavljeno: 10.02.2024. zagorjeinternational

Sinoć je u Areni Zagreb održan Megadance party. Koncert je otvorila Albina Grčić s pjesmom Tick-Tock, a nakon nje na pozornicu su izašle brojne zvijezde: Vlatka Pokos, Senna M, Alka Vuica, Colonia, Denis&Denis, Dreletronic, ET, Ella, Emilia, Groovetastic, I Bee, Ilan Kabiljo, Karma, Minea, Mirjana (ex. Mandi), Sandi Cenov, Šajeta…

Ovaj je koncert najviše razveselio ljude koji su te pjesme slušali 90-ih, no u publici je bilo i pripadnika mlađe generacije, prenosi Index.

Hit nad hitom

Arenom su se orile pjesme kao što su ‘Košulja plava’, ‘Party za ekipu’, ‘Ja sam lažljiva’, ‘Zašto praviš slona od mene’, ‘Nisi me bio vrijedan ti’, ‘Vatrogasac Mirko’, ‘Vrapci i komarci’, ‘Ja sam vlak’, ‘Malo pomalo’, ‘Za tvoje snene oči’, ‘Oduzimaš mi dah’, ‘Tek je 12 sati’, ‘Da ti nisam bila dovoljna’, ‘Prazan stan’, ‘Šumica’, ‘Otkad te nema’…

Na Instagram profilu događaja objavljeno je mnogo snimki na kojima se može vidjeti da je Arena bila krcata, a posjetitelji su skakali i plesali na svaku pjesmu. Snimke možete pogledati OVDJE.

Zapjevala je i Alka Vuica, koja je izvela svoje hitove ‘Laži me’ i ‘Otkad te nema’, a u jednom trenutku se slučajno spotaknula i pala na bini. Objasnila je svima kako su krive štikle.

– Joj, ove grozne cipele, katastrofa! Kriva je ova naramenica – rekla je dobro raspoložena Alka. Snimku možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba