BIKERI VELIKOG SRCA: Hvala njima i svima koji su se javili da pomognu

[FOTO] Vlado je dobio novu peć: “Nama je čas posla, a njemu znači sve”

Objavljeno: 27.01.2024. zagorjeinternational

Prije dva dana objavili smo članak o Vladimiru Lukšiću, 72-godišnjaku iz Krapine koji živi u trošnoj kućici ispod gradskog Doma zdravlja. Vladina mirovina iznosi mizernih 200 eura i nije dovoljna ni za pola mjeseca. U ovim ledenim zimskim danima Vlado je imao samo jednu želju, a to je da dobije novu peć i drva.

Naš redakcijski mail doslovno je u samo sat vremena od objave već bio zatrpan vašim upitima za kontakt Vlade, a mi sa zadovoljstvom možemo reći, HVALA VAM! Vlado je danas dobio novu peć, dobit će i drva, a jedan se poduzetnik javio da će mu pokloniti tonu briketa.

Bikeri su obavili najveći dio posla

Vladi su peć kupili i dostavili dečki iz krapinskog Moto kluba Neandertal Bikers, koji su inače poznati po humanitarnim djelima. Osim peći, dečki su Vladi kupili i novi luster za dnevni boravak.

Tajnik kluba Tomislav Halužan ukratko nam je opisao kako su sve to izveli i koliko je trajalo.

– Vidjeli smo objavu na vašoj stranici i odmah reagirali. Budući da nas je u klubu 34, brzo se skupimo i uvijek smo dostupni za ovakve akcije. Gospodin Vladimir je oduševljen, vidjelo se da su ga pogodile emocije i stvarno nam je drago da smo mu pomogli. To je nama čas posla, a njemu znači sve – rekao nam je Halužan.

Vladi će sada život biti barem malo lakši i topliji uz novu peć. Hvala vam, dobri ljudi!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba