Davis Cup u Varaždinu! Evo kad su prvi dvoboji

Nakon šest godina svjetska teniska krema odmjerit će snage gradu Baroka

Objavljeno: 26.01.2024. zagorjeinternational

Varaždin će nakon šest godina ponovo biti domaćin u susretu Davis Cupa. Nakon dvoboja s Ekvadorom 2010. i Kazahstanom 2018. godine naša će reprezentacija još jednom nastupiti u gradskoj sportskoj dvorani Arena Varaždin, 3. i 4. veljače, a ovaj put suparnik će biti Belgija, piše eVaraždin.

Radi se o okršaju tzv. Qualifier faze, a pobjednik će izboriti plasman na jedan od četiri turnira prvog kruga završnice, koji je na rasporedu u rujnu.  

Prvi dan natjecanja program počinje u 14 sati i na rasporedu su dva pojedinačna meča, dok će drugi dan program započeti u 13 sati okršajem parova te se nastavlja dvama pojedinačnim mečevima.  

Naša će reprezentacija prvi trening u Varaždinu imati u ponedjeljak, 29. siječnja, a izvlačenje parova bit će u petak 2. veljače. I protiv Ekvadora i protiv Kazahstana imali su veliku podršku s tribina, a jednak vjetar u leđa očekuje se i sada.  

Ulaznice su u prodaji na poveznici. Na raspolaganju su dnevne ulaznice po cijeni 10 eura, te komplet za oba dana po cijeni od 15 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba