Unucima je skuhala rižu i povrće. Starija djeca su jela, ali najmlađi unuk nije htio pa je naljutio baku

Baka poslala unuka gladnog na spavanje jer je odbio pojesti njezinu večeru

Objavljeno: 24.01.2024. zagorjeinternational

Baka vegetarijanka prilično se naljutila na svog petogodišnjeg unuka. Nakon što je dječaku pripremila večeru bez mesa, on ju je odbio pojesti. Zbog toga ga je poslala gladnog u krevet, prenosi Index.

Baka je na Redditu objasnila da joj je kći u financijskim problemima, pa se k njoj doselila s četvero djece u dobi od pet do devet godina.

Unucima je skuhala rižu i kuhano povrće, najmlađi je odbio

– Ja sam vegetarijanka pa ne kuham meso, a najmlađi unuk je izbirljiv i ne voli moju hranu. Moja kći kuha nekoliko obroka tjedno, ali prošlog vikenda je izašla s prijateljicama. Nije se vratila do 21 sat, djeca su bila gladna pa sam ponudila djeci rižu i povrće kuhano na pari. Starija djeca su jela, ali najmlađi unuk me je molio za pileće medaljone – napisala je baka u uvodu objave. Iako zna napraviti pileće medaljone, odbila je i zamolila unuku da pričeka dok mu mama ne dođe kući.

– Uzrujao se i bacio tanjur s hranom koji se razbio. Pokupili smo to zajedno, no on je bio uzrujan. Mama mu se nije vratila do 23 sata, pa je zaspao gladan – dodala je. Kada je njezina kći konačno došla kući, jako se uzrujala zbog postupka svoje majke.

– Rekla mi je da sam mu mogla napraviti piletinu, a ne poslati ga u krevet gladnog. Još se više naljutila kad je čula da je sa mnom čistio ostatke razbijenog tanjura. Pa što sam trebala? – upitala je. Mnogi smatraju da je majka, ako je planirala ostati do kasno s prijateljicama, trebala pripremiti djeci večeru.

Ljudi u komentarima brane baku

– Nije posao bake hraniti unuke. Nešto si mu ponudila, on to nije htio. U redu, neće umrijeti – smatra jedna osoba.

– Kći nije javila ni kada će doći, niti je ostavila hranu. Je li ljuta na tebe? Gdje im je otac? Ako je htjela nešto što vole, trebala se sama za to pobrinuti – kaže druga.

– Ona je bezobrazna i mora razumjeti da je privilegija što si je uopće pustila pod svoj krov – oštra je treća.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba